Круглий стіл "Бар’єри та ресурси підвищення експортного потенціалу вітчизняних товаровиробників харчової промисловості"22 Січня 2015р.Круглий стіл відбувся 22 січня 2015 року у рамках проекту «Розвиток експортного потенціалу вітчизняних товаровиробників харчової промисловості», якій здійснюється за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
У заході взяли участь експерти проекту Ельвіра Файзулліна, президент ВГО «Всеукраїнська асоціація консультантів з управління»; Маргарита Черненко, керуючий партнер «Інновація бізнес-моделі»; Вероніка Верба, директор "Інститут управлінського консультування КНЕУ", Сергій Апальков, керівник «Бізнес-Формат»; Валерія Тарасенко, PavlenkoLegalGroup; Юлія Грифцова «ІСА СЕРТ Україна»; Ольга Квашук, координатор проектів Європейської програмної ініціативи міжнародного фонду «Відродження». Метою проведення круглого столу є публічне обговорення бар’єрів та визначення пріоритетів у допомозі малому та середньому бізнесу харчової та переробної промисловості для сприяння виходу на ринки ЄС на найближчий час і сере дньострокову перспективу. Підприємці, які приймали участь у проекті, визначили бар’єри, які стримують їх наміри займатися експортною діяльністю, навіть не заважаючи на нові можливості підписаної Угоди про Асоціацію з ЄС. Експерти проекту надавали експертну підтримку для долання цих перешкод керівникам більш ніж 30 підприємств харчової та переробної промисловості з 3-х регіонів України. Відеовідгуки від учасників та інтерв'ю з експертами. |